loading...

میلیتاری (Military) |مقالات نظامی

تجهیزات نظامی,دانشنامه نظامی,مقالات نظامی,میلیتاری,سایت نظامی,انجمن نظامی

آخرین ارسال های انجمن
عادل خوجه بازدید : 10760 پنجشنبه 21 شهریور 1392 نظرات (0)

در اواخر دهه 70 ميلادي کشورهاي پيشرو اروپاي غربي براي تامين جانشين مناسب براي هواپيماهاي رزمي قديمي ترشان ، مذاکراتي را با يکديگر آغا کردند. به اين ترتيب ، با مشارکت کشورهاي فرانسه، انگلستان، آلمان غربي و ايتاليا ، برنامه اي به نام "هواپيماي جنگنده اروپايي" (EFA) پايه گذاري شد. در اين بين کشور فرانسه نيازهاي نسبتا متفاوتي با ديگران داشت و ضمنا سهم اساسي تري را در برنامه مي طلبيد. در واقع فرانسوي ها در پي جانشيني مناسب براي جنگنده هاي قديمي ( ميراژ3 ،5، 2000 ، جگوار و سوپر اتاندارد ) بودند.به همين دليل در سال 1985 فرانسه از برنامه (EFA) جدا شد و طرح ملي (ACX) را که در سال 1982 آغاز کرده بود را با جديت بيشتري پيگيري کرد. حاصل کار هواپيماي بال مثلثي رافائل بود.

عادل خوجه بازدید : 3119 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)

برای ناتوان کردن دشمن در مراحل اولیه جنگ، هیچ شیوه ی مقابله ای بهتر از سرنگونی نقاط حساس و قابل اهمیت دشمن نیست. مسلماً که چنین کاری به وسیله نیروهای زمینی فقط در صورت اشغال کامل مرزهای دشمن امکان پذیر است. اما به مدد بمباران های هوایی خصوصاً از نوع استراتژیک نه تنها ضربه زدن به دشمن تسهیل می شود، امکان به کارگیری نیروهای بسیار کمتر در یک چنین حمله ای نیز به وجود می آید. ناتوانی روسیه در جنگ جهانی دوم در مورد ساخت بمب افکن های بزرگ استراتژیک برای همه آشکار بود و وسوسه ی ساخت یک چنین بمب افکنی در دوران جنگ سرد، درست پس از پایان جنگ جهانی دوم از هر چیزی برای اتحاد جماهیر شوروی جذاب تر و هیجان انگیز تر می نمود. یکی از مورد توجه ترین بمب افکن هایی که در نتیجه همین روند طراحی و تولید شد، بمب افکن Tu-95 بود که ساخت آن از دهه پنجاه میلادی رو به آغاز نهاد.

عادل خوجه بازدید : 4526 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)

جنگنده میگ-29، یکی از پرفروش ترین جنگنده های جهان بوده که تاکنون سود زیادی را نصیب سازندگان آن کرده است، شرکت میکویان پس از عدم موفقیت در جلب نظر مسئولان روسیه در زمینه طرح های خود برای جنگنده نسل پنجم، به توسعه و بهسازی جنگنده میگ-29 روی آورد که امروزه حاصل آن جنگنده فوق پیشرفته میگ-35 شده است، جنگنده میگ-35 در دو گونه اولیه (گونه A تک سرنشین) و گونه دو سرنشین D تولید شده است، لازم به ذکر است که گونه دو سرنشین این جنگنده تنها یک گونه آموزشی نمی باشد، بلکه اساس توسعه گونه دو سرنشین آن ایجاد جنگنده ای مانند Su-30 بوده تا با تقسیم کار میان خلبان و افسر تسلیحات فشار کار بر روی دو نفر تقسیم شود و عملیات ها نیز با ضریب اطمینان و دقت بالاتری انجام شوند.

عادل خوجه بازدید : 9343 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)

در اواسط دهه 70 میلادی با ارائه جنگنده های F-15 و F-16 توسط ایالات متحده درست در اوج جنگ سرد خلبانان بلوک شرق عملا برتری هوایی خود را نسبت به غرب از دست دادند تا اینکه در دهه 80 میلادی با معرفی دو جنگنده جدید و بسیار توانای شوروی یعنی Su-27 و Mig-29 دوباره موازنه قدرت در آسمان ها ایجاد شد. جنگنده های Su-27 و Mig-29 حتی در مواردی توانستند بسیار بهتر از رقبای غربی خود عمل کنند.

عادل خوجه بازدید : 4095 یکشنبه 17 شهریور 1392 نظرات (0)

AT-4 یک راکت انداز ضد زره،دوش پرتاب از نوع غیر هدایت شونده است که فقط یک بار قابل شلیک است.AT-4 ساخت کمپانی Saab Bofors Dynamics سوئد است که سابقه زیادی در ساخت سیستم های ضد زره دارد.Saab Bofors Dynamics با ساخت AT-4 که در نوع خود یکی از بهترین راکت های ضد تانک در دنیا است،به موفقیت فروش قابل توجه ای دست یافت.این جنگ افزار جهت بکارگیری در نیروهای پیاده نظام برای استفاده بر علیه خودروها و نفربرهای زرهی و سازه ها و سنگرهای دشمن ساخته شد.نوع هدایت AT-4 به صورت عادی–هدف گیری و قلق گیری با ستون درجه برای هدف های درتیر رس است.پیشران راکت نیز سوخت جامد موشک است.

عادل خوجه بازدید : 19672 یکشنبه 17 شهریور 1392 نظرات (1)

به نظر شما بزرگترین زیر دریایی های جهان از چه نوع می باشند ، آیا از نوع تجاری ، تفریحی ، اکتشافی یا نظامی هستند؟جواب این پرسش همانطور که حدس می زنید ، مورد آخر است یعنی زیردریایی های نظامی .پرسش بعدی این است که ازبین کشورهای تولید کننده ی زیردریایی کدامیک دارای بزرگترین آنها می باشد؟،دراینجا نیز مانند بسیاری از زمینه های صنایع نظامی ، روسیه رکورد دار است .روسیه با ساخت اولین زیر دریایی کلاس تایفون در انتهای دهه ی هفتاد میلادی رکورد های قبلی را شکسته و این زیر دریایی را با حدود 175 متر طول و 5/13 متر عرض به جهانیان عرضه کرد.

عادل خوجه بازدید : 2792 یکشنبه 17 شهریور 1392 نظرات (0)

اهمیت بمب افکن های استراتژیک که قادر به نابودی تاسیسات زیربنایی در عمق خاک دشمن باشند ازدیرباز بر برنامه ریزان نظامی آشکار شده بود. در دسامبر 1939 سپاه هوایی ارتش آمریکا (که بعدها با استقلال از ارتش نام نیروی هوایی ایالات متحده را به خود گرفت) درخواستی رسمی را برای یک ابربمب افکن که قادر به حمل 9100 کیلوگرم بمب تا فاصله 4300 کیلومتری باشد ارائه کرد.
در پاسخ به این استعلام، شرکت های هواپیماسازی بوئینگ با مدل 345، کانسولیدیتد با مدل B-32، لاکهید با مدل XB-30 و داگلاس با مدل XB-31 وارد عرصه رقابت شدند. داگلاس و لاکهید خیلی زود ازمیدان رقابت پا پس کشیدند. اما کانسولیدیتد و بوئینگ به توسعه مدلهای خود ادامه دادند و به زودی بوئینگ باطراحی خود به نام B-29 Superfortress از رقیب خود پیشی گرفت.

عادل خوجه بازدید : 3590 یکشنبه 17 شهریور 1392 نظرات (1)

هم اکنون مرحله جدیدی در ساخت سلاح هسته ای استراتژیک روسی ویژه پرتاب از دریا فرا رسیده. فرمانده کل نیروی دریایی روسیه اعلام کرده بود که تولید انبوه موشک استراتژیک دریایی "بولاوا-ام" (طبق طبقه بندی غربی SS-NX-30) آغاز شده است. این موشک پیشرفته روسی از خانواده موشکهای بالستیک قاره پیماست که منحصرا از زیردریایی شلیک میشود و جدیدترین و مدرن ترین موشک قاره پیما یی است که تابه حال برای شلیک از زیردریایی طراحی و ساخته شده است . ایران هم گامها برای ساخت موشک مشابه برداشته که دارای کلاهک متعارف می باشد و چهار کلاهک در خود دارد. اولین آزمایش ایران در رزمایش پیامبر اعظم یک بوده است.

تعداد صفحات : 73

درباره ما
وبگاه میلیتاری یکی از جامع ترین وب سایت های حوزه نظامی در ایران می باشد. این وبگاه کار رسمی خود را از شهریور ماه سال 92 آغاز کرد. همواره هدف و تلاش این وبگاه خدمت به حوزه نظامی کشور عزیزمان ایران بوده و وابسته به هیچ جناح و گروه خاصی نیست. از شما دعوت می شود با پیوستن به این وبگاه برای ما دلگرمی بزرگی باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 583
  • کل نظرات : 19
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 137
  • آی پی امروز : 55
  • آی پی دیروز : 318
  • بازدید امروز : 130
  • باردید دیروز : 455
  • گوگل امروز : 16
  • گوگل دیروز : 125
  • بازدید هفته : 1,744
  • بازدید ماه : 23,655
  • بازدید سال : 227,523
  • بازدید کلی : 4,916,489